Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Andreea Monica Paun Asociatia ALMA -Asociatia pentru Ajutor, Lupta, Motivare si Asistenta in afectiuni grave

3% Complete
150 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
2
Donații

 

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua unei cauze in care cred si care are nevoie mare de sprijin, cauza femeilor diagnosticate cu neoplasm mamar.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii din care ele sa primească terapii, accesorii medicale, intervenții chirurgicale....sentimentul ca nu sunt singure.

Împreună putem aduce schimbarea in viețile acestor femei!

Îți mulțumesc pentru că le ești alături!

Îți mulțumesc pentru fiecare gând bun trimis sub forma unei donații pe aceasta pagină!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastră este vegherea pacienţilor cu afecţiuni grave iar ajutorul se îndreptă spre: sponsorizări de investigaţii complexe programe de terapii fizice si psihologice intervenţii chirurgicale oncologice şi/sau reconstructive; dar şi a publicului larg prin campanii de prevenţie secundară pentru afecţiuni grave sesiuni de informare medicală campanii de screening în vederea depistării precoce a afecţiunilor grave.

În ALMA derulăm  cu caracter permanent 3 programe de recuperare pentru femeile cu cancer de sân:

- Grup terapeutic drenare de limfedem 

- Grup de recuperare neuropatie periferică

- Grup suport psihoterapeutic 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

100 RON
💚
23 Mar 2023

:)

50 RON
20 Mar 2023