Dar din darul meu pentru femeile cu cancer de sân

 

Cristina Ene Asociatia ALMA -Asociatia pentru Ajutor, Lupta, Motivare si Asistenta in afectiuni grave

18.333333333333% Complete
275 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
3
Donații

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua unei cauze pe care mă străduiesc să o înving puțin câte puțin în fiecare zi.

Cauza femeilor ieșite din lupta cu cancerul de sân dar singure în lupta cu sechelele fizice lăsate de acesta.

Până la 40% din pacientele supuse unei intervenții de mastectomie cauzată de cancer de sân pot dezvolta limfedem de membru superior.

În centrele medicale dedicate patologiei sânului se recomandă masajul de drenaj limfatic, purtarea unei mănuși compresive și exercițiile fizice care să prevină apariția lui, imediat după intervenția chirurgicală.

Din păcate, în țara noastră există foarte puține spitale în care se pun în practică aceste recomandări și foarte puțini medici care le vorbesc pacientelor despre această afecțiune.

Întâlnesc în fiecare zi femei chinuite de mărirea brațului afectat de limfedem și de dureri cauzate de acesta.

De ziua mea te invit să mi te alături pentru ca împreună să le oferim accesoriul medical care le poate menține funcționalitatea fizică și confortul emoțional.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastră este vegherea pacienţilor cu afecţiuni grave iar ajutorul se îndreptă spre: sponsorizări de investigaţii complexe programe de terapii fizice si psihologice intervenţii chirurgicale oncologice şi/sau reconstructive; dar şi a publicului larg prin campanii de prevenţie secundară pentru afecţiuni grave sesiuni de informare medicală campanii de screening în vederea depistării precoce a afecţiunilor grave.

În ALMA derulăm  cu caracter permanent 3 programe de recuperare pentru femeile cu cancer de sân:

- Grup terapeutic drenare de limfedem 

- Grup de recuperare neuropatie periferică

- Grup suport psihoterapeutic 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

Alin Botezatu

100 RON
Mulți ani în sănătate și bucurii!
14 Jun 2022
La mulți ani și multă sănătate pentru tine și toate femeile bolnave de cancer.
14 Jun 2022

Anonymous

100 RON
08 Jun 2022